Schutting-bouwen.nl


Tel: 06-81915966

  • schermschutting-rotsmotief-plaat.jpg
  • schermschutting.jpg
  • schermschutting 6.jpg
  • schermschutting 5.jpg
  • schermschutting-3.jpg
  • schermschutting-2.jpg

Tuinschutting

Wilt u advies over de juiste tuinschutting, die naast het bieden van privacy ook nog eens bij de omgeving past? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Schutting-Bouwen.nl heeft meer dan veertig jaar ervaring met het plaatsen van tuinafscheidingen. Wij hebben een uitgebreide collectie op voorraad en leveren bijna elke tuinschutting die u maar wenst. U kunt kiezen uit verschillende varianten gemaakt van beton of een houten versie.

Het aanbod is zeer divers en uitgebreid. Het kan daardoor moeilijk worden om te bepalen welke tuinschutting het meest geschikt is. Ook daarvoor kunt u bij Schutting-Bouwen.nl terecht. Wij geven op locatie advies en ondersteuning. Nadat u met ons een afspraak heeft vastgelegd komt er een vakman naar u toe. Deze deskundige bekijkt welke soort tuinafscheiding aansluit bij uw ideeën en het geheel. Daarna kunt u een bestelling plaatsen. Wij zorgen vervolgens dat de tuinschutting er dan snel komt.

Maak het uzelf gemakkelijk en bekijk alvast de vele voorbeelden op onze website. U kunt op die manier al een indicatie krijgen van wat u mooi vindt als tuinschutting. Onze vakbekwame medewerkers nemen de opties graag met u door.

Hebt u interesse om een tuinschutting aan te schaffen? Neem telefonisch of per mail contact op en we bespreken alle mogelijkheden met u.